Thursday, March 11, 2010

TEMBANGMACAPAT

download

http://www.ziddu.com/download/4280111/0_sampul.mpg.html

SANAJAN WIS ORA NJAMANI NANGING ORA ANA ALANE TANSAH DIURI-URI KANGGO PIWULANG BUDHI KANG SEJATI

DAKWANEKAKE NULIS DUDU MARGA BISA ANANGING KARANA KEPEKSA KANGGO PARA SISWA LAN DWIJA BASA JAWA KANG LAGI GLADEN NEMBANG JAWA



AYOO... PADHA GLADEN NEMBANG ORA PRELU WEDHI KLIRU MARGA IDIH SINAU

DOWNLOAD

http://www.ziddu.com/download/4281389/4_pocungslendromanyura_1.mpg.html

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home

Terjemahkan Blog ini dengan...